Η Martha Stewart έχει τη λύση για κάθε απλό ή σύνθετο πιάτο και αυτές οι ψητές πατάτες θα σε κάνουν να… λιώσεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 μέτριες πατάτες με το φλούδι, πλυμμένες καλά
- ελαιόλαδο
- βούτυρο
- αλάτι, πιπέρι
- Για το γέμισμα
- Ξεπαγωμένο μπρόκολο, τριμμένο τσένταρ και ψιλοκομμένο, ψημένο μπέικον
- Ξεπαγωμένο καλαμπόκι, ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σόγια σος
- Κόκκινα φασόλια, μπέικον, γιαούρτι και ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια
- Ξινή κρέμα, ψιλοκομμένο ραπανάκι, πίκλες και σάλσα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς με τη σχάρα στην κεντρική θέση.
- Βάλε αλουμινόχαρτο στη σχάρα σου.
- Τρύπα τις πατάτες με ένα πιρούνι σε αρκετά σημεία και τρίψε τες με ελαιόλαδο.
- Βάλε τις πατάτες στο φούρνο ψήσε τες μέχρι να τρυπιούνται εύκολα με ένα μαχαίρι, περίπου για 1 ώρα.
- Βγάλε τες από το φούρνο και βάλ’τες σε ένα ταψί που έχεις στρώσει με λαδόκολλα.
- Χάραξε τις πατάτες στη μέση ή με μαχαίρι ή με το χέρι ώστε να δημιουργηθούν σαν τσέπες.
- Βάλε λίγο βούτυρο σε κάθε τσέπη και αλατοπιπέρωσε.
- Γέμισε κάθε πατάτα με ένα από τα τέσσερα γεμίσματα που σου προτείνουμε και βάλε τες στο φούρνο για περίπου 5 λεπτά.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ