Τα ζυμαρικά με την ασιατική προέλευση και τη ξεχωριστή γεύση “παντρεύονται” το πάντα χορταστικό και εύγευστο κοτόπουλο σε μία συνταγή που θα αποζημιώσει τον ουρανίσκο σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 ολόκληρο κοτόπουλο
- 950 ml ζωμό κοτόπουλου
- 4 σέλερι, κομμένα στη μέση
- 1 καρότο, κομμένο σε φέτες
- 1 κρεμμύδι, κομμένο και καθαρισμένο
- 1 φλιτζάνι ζεστό νερό
- 2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 3 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- λίγο αλάτι (για γεύση)
- μαύρο πιπέρι (για γεύση)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε μία μεγάλη κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, ανακατεύεις το κοτόπουλο, το σέλερι, τα καρότα, τα κρεμμύδια και λίγο πιπεράκι. Προσθέτεις το ζωμό κοτόπουλου, σκεπάζεις το καπάκι και βράζεις για 45 λεπτά.
- Όσο το κοτόπουλο βράζει, ετοίμασε τα noodles.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύεις τα αβγά, το νερό, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το αλεύρι. Ανακατεύεις πολύ καλά με μία ξύλινη κουτάλα.
- Στραγγίζεις το κοτόπουλο, το κρέας, το σέλερι και το καρότο. Απομακρύνεις το κοτόπουλο και κρατάς τους ζωμούς από τα άλλα συστατικά σε ένα μπολ.
- Με ένα κουτάλι, κόβεις τη ζύμη σε σχήμα noodle και πετάς τα κομμάτια σου σε μία κατσαρόλα με βραστό νερό.
- Όταν αρχίζουν να ανεβαίνουν στην επιφάνεια, τα ζυμαρικά σου είναι έτοιμα.
- Κόβεις το κοτόπουλο σε κομμάτια, αναμειγνύεις και απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ