Γιώργος Λιάγκας για τη δικαστική του δικαίωση: «Ο άνθρωπος που μου έφαγε τα λεφτά μαζί με τη χρηματιστηριακή…»

Όπως έγινε  χθες γνωστό μέσα από το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο Γιώργος Λιάγκας δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη που είχε με πρώην συνεργάτη του σε χρηματιστηριακή εταιρία, που του «έφαγε» 330.000 ευρώ.

Σήμερα ο παρουσιαστής μέσα από το Πρωινό, προχώρησε σε μία εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας πως αυτός ήταν ο λόγος που απουσίαζε από το πόστο του την προηγούμενη εβδομάδα.

«Φαίη άκουσέ με λίγο. Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα έλειψα δύο μέρες και το λέω επειδή βγήκε ο Δημητρακόπουλος και το είπε. Είχα μια πολύ σημαντική ποινική δίκη. Ήμουν φορτισμένος συναισθηματικά για μια υπόθεση που συνέβη πριν 10 χρόνια» είπε ο Γιώργος Λιάγκας αρχικά.

«Ο άνθρωπος που μου έφαγε τα λεφτά μαζί με τη χρηματιστηριακή, καταδικάστηκε με 10 χρόνια κάθειρξη, αλλά δεν βγήκα να πω. Ξέρετε γιατί; Γιατί είναι 1ος βαθμός και αν δεν πάει στο Εφετείο να καταδικαστεί με τη βούλα  ότι είναι απατεώνας, όπως είναι η πρωτόδικη απόφαση, δεν λέω το όνομά του γιατί σέβομαι την δικαιοσύνη. Ανθρώπινα μέσα μου αισθάνομαι μεγάλη χαρά και δικαίωση» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Δες τι είπε η Φαίη Σκορδά παρακάτω…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164