Με μόλις 103 θερμίδες και έξτρα δροσιά χάρη στο αγγουράκι αυτό το κοκτέιλ ανατρέπει όσα ήξερες για το gin and tonic!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 αγγούρι
- 1 λάιμ
- 3 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο
- 60 ml τζιν
- 120 ml τόνικ
- πάγο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πλύνε καλά και καθάρισε το μισό αγγούρι.
- Κόψε το λάιμ σε 8 μισοφέγγαρα.
- Σε ψηλό ποτήρι βάλε τρεις φέτες καθαρισμένο αγγούρι, 1 κλωνάρι δεντρολίβανο, χυμό από ένα μισοφέγγαρο λάιμ και 30 ml τζιν.
- Ανακάτεψε.
- Σούρωσε το ποτό με σουρωτήρι μέσα σε ένα δεύτερο ψηλό ποτήρι.
- Ρίξε αρκετό πάγο και τρεις φέτες αγγούρι με τη φλούδα.
- Ρίξε από πάνω το υπόλοιπο τζιν και τόνικ και σέρβριρε γαρνίροντας με δεντρολίβανο.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ