Για το πάρτι, για μια βραδιά με φίλους, για χαλάρωση…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 25ml τζιν
- 25ml Campari
- 25ml γλυκό βερμούτ
- 1,5 σαγκουίνι στημένο (ή αντίστοιχη ποσότητα έτοιμου χυμού)
- 1,5 με 2 φλιτζάνια πάγο τριμμένο
- Φρέσκο θυμάρι για το σερβίρισμα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπλέντερ βάλε το τζιν, το Καμπάρι, το βερμούτ και το χυμό.
- Ρίξε και τον πάγο και χτύπα στο χαμηλό αυξάνοντας σταδιακά την ένταση.
- Ρίξε περισσότερο πάγο εάν το θέλεις πιο πηχτό.
- Βάλε το κοκτέιλ σε παγωμένα ποτήρια και σέρβιρε με ένα κλωνάρι θυμάρι.
Tip
Εάν δεν βρίσκεις σαγκουίνι βάλε απλό χυμό πορτοκάλι ή χυμό άλλου κόκκινου φρούτου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ