Ψητή πατάτα

45 Λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
1
Mερίδες

Μια ακόμη πρόταση της Βασιλικής Παπαδοπούλου για ελαφριά και νόστιμα βραδινά.

Συστατικά

  • 1 πατάτα
  • 1 κ.γ φυτική μαργαρίνη
  • 1 κ.γ.άνηθο
  • Λίγο αλάτι
  • Σκόρδο προαιρετικά
 

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ψιλόκοψε τον άνηθο και το σκόρδο
  • Κόψε την πατάτα στα 2 (ή περισσότερα κομμάτια να είναι μεγάλη) με τη φλούδα
  • Βάλε την πατάτα σε ένα κομμάτι λαδόκολα και πρόσθεσε από πάνω τον ψιλοκομμένο άνηθο με το σκόρδο
  • Ψήσε στο φούρνο μέχρι να μαλακώσει η πατάτα (περίπου 30 λεπτά)

Tip

Μικρή ατασθαλεία...πρόσθεσε από πάνω ένα μικρό μπαλάκι (στο μέγεθος φουντουκιού) μαργαρίνη.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164