Μια ακόμη πρόταση της Βασιλικής Παπαδοπούλου για ελαφριά και νόστιμα βραδινά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 πατάτα
- 1 κ.γ φυτική μαργαρίνη
- 1 κ.γ.άνηθο
- Λίγο αλάτι
- Σκόρδο προαιρετικά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ψιλόκοψε τον άνηθο και το σκόρδο
- Κόψε την πατάτα στα 2 (ή περισσότερα κομμάτια να είναι μεγάλη) με τη φλούδα
- Βάλε την πατάτα σε ένα κομμάτι λαδόκολα και πρόσθεσε από πάνω τον ψιλοκομμένο άνηθο με το σκόρδο
- Ψήσε στο φούρνο μέχρι να μαλακώσει η πατάτα (περίπου 30 λεπτά)
Tip
Μικρή ατασθαλεία...πρόσθεσε από πάνω ένα μικρό μπαλάκι (στο μέγεθος φουντουκιού) μαργαρίνη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ