Demi Moore και Scout Willis: Μητέρα και κόρη μοιάζουν με αδερφές

Η Demi Moore και η κόρη της Scout Larue Willis, εμφανίστηκαν στο show της Stella Mc Cartney και εντυπωσίασαν  με την ομοιότητα τους που είναι εκπληκτική. Η 30χρονη Scout ασχολείται με τη μουσική και το πρώτο της single κυκλοφορεί σε μερικές εβδομάδες. Πριν από το νέο της εγχείρημα όμως αποφάσισε να περπατήσει μαζί με τη μητέρα της στην πασαρέλα της γνωστής Αγγλίδας σχεδιάστριας κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir)

Τόσο η ίδια όσο και η Demi αγαπούν τα πολύ μακριά, φυσικά μαλλιά και το ανεπιτήδευτο beauty look. Το hair look επιμελήθηκε ο celebrity hairstylist Adir Abergel που φρόντισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές του στιγμιότυπα από τα παρασκήνια και την προετοιμασία. Και οι δυο τους είναι υπέροχες. Η Moore πιο γοητευτική από ποτέ και η Scout δροσερή και με το τέλειο hippy-chic ύφος. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adir Abergel (@hairbyadir)

O Abergel μάλιστα τόνισε πως επιμελείται τα μαλλιά της Moore εδώ και αρκετά χρόνια ενώ είχε να δει την Scout 16 χρόνια. Εξελίχθηκε σε μια υπέροχη γυναίκα, με ταλέντο, εξυπνάδα και καλοσύνη. Και όλα οφείλονται στην οικογένεια της. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164