GNTM 4 – Ηλίας Αικατερινάρης: Ο γοητευτικός ελαιοπαραγωγός που εντυπωσίασε τους κριτές

Ένα από τα μοντέλα που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές στις auditions του GNTM 4, ήταν ο Ηλίας Αικατερινάρης, ο οποίος κέντρισε το ενδιαφέρον των κριτών από την πρώτη κιόλας οντισιόν, με αποτέλεσμα να περάσει από όλες τις δοκιμασίες και να μπει στο σπίτι.

Ο 29χρονος Ηλίας, κατάγεται από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής, σπουδάζει στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα ως ελαιοπαραγωγός.



Ο ίδιος λατρεύει τη φύση και δηλώνει ελεύθερο πνεύμα, δραστήριος, συγκρατημένος και με τεράστια υπομονή. Μπορεί να  μην συμπλήρωσε ο ίδιος την αίτησή του για το GNTM 4, όμως τελικά εκείνος είναι που τόλμησε καθώς, όπως λέει, “Ή τώρα ή ποτέ!”. Το όνειρό του είναι να ζήσει στο έπακρο κάθε στιγμή και να διακριθεί στον διαγωνισμό, βγάζοντας το λάδι στους -αν χρειαστεί- το λάδι στους αντιπάλους του.


Στην πρώτη του φωτογράφιση στο ριάλιτι μοντέλων, ο Ηλίας Αικατερινάρης φωτογραφήθηκε με την Κυβέλη Χατζηευστρατίου, με την οποία είχαν μια πολύ καλή λήψη και πέρασαν στους καλύτερους 19.



O Ηλίας Αικατερινάρης είναι αρκετά ενεργός στα social media και όπως βλέπουμε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται πολλές φωτογραφίες με τους followers του.

  

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164