GNTM 4 – Ντίνος Κρίτσης: Όσα δεν γνωρίζεις για τον παίκτη που κόπηκε στο bootcamp του τρίτου κύκλου και επέστρεψε ξανά

Ο Κωνσταντίνος Κρίτσης είναι ένας από τους παίκτες που γνωρίσαμε στις auditions του GNTM 3, ωστόσο δεν κατάφερε να μπει στην 20αδα που πέρασε στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων.

Παρόλα αυτά, ο 21χρονος δεν το βάζει κάτω για αυτό δήλωσε συμμετοχή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και είναι έτοιμος να αποδείξει στους κριτές ότι μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό.


Ο Κωνσταντίνος Κρίτσης μένει στη Θεσσαλονίκη, σπουδάζει Βιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ενώ στο παρελθόν είχε ζήσει τέσσερα χρόνια στη Βιρτζίνια των Η.Π.Α. Ο ίδιος δηλώνει αυθόρμητος, χαρούμενος, ευγενικός και θεωρεί πως διαθέτει δύο στοιχεία, που χρειάζεται ο χώρος της μόδας: αυτοπεποίθηση και αντίληψη.

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Κρίτσης να έχει περισσότερη εμπειρία από άλλους παίκτες στο ριάλιτι μοντέλων, ωστόσο όπως έχουμε δει και σε προηγούμενους κύκλους, δεν φτάνει μόνο αυτό.



Ο ίδιος λατρεύει τις φωτογραφίες και αυτό το είδαμε και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσιεύει και επαγγελματικές φωτογραφίες αλλά και ερασιτεχνικές.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164