Θα την ετοιμάσεις μέσα σε μισή ώρα. Είναι πεντανόστιμη και ελαφριά, αφού έχει μόλις 250 θερμίδες η μερίδα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 400 γρ ζύμη για πίτσα ολική άλεσης
- ¼ του φλιτζανιού σάλτσα ντομάτας
- ½ φλιτζάνι σπανάκι πλυμένο και στραγγισμένο καλά
- ¼ κρεμμυδιού σε λεπτές φέτες
- 6 μέτρια μανιτάρια τύπου κρέμινι
- 1 φλιτζάνι ημίπαχο τυρί μοτσαρέλα σε λεπτές ροδέλες
- ¼ του φλιτζανιού ημίπαχο τυρό ricotta
- 2 κ.σ τριμμένη παρμεζάνα
- 1 κ.σ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 2 κ.σ ξίδι βαλσάμικο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο σου 200 C
- Άππλωσε την πίτσα σε πάγκο εργασίας και κάλυψέ την με τη σάλτσα ντομάτας.
- Πρόσθεσε το σπανάκι και το κρεμμύδι και στη συνέχεια την μοτσαρέλα και τα μανιτάρια. Συμπλήρωσε με τη ricotta και την τριμμένη παρμεζάνα
- Ψέκασε με το ελαιόλαδο και μετάφερε την πίτσα σε αντικολλητικό χαρτί στο κάτω μέρος του φούρνου μέχρι να ψηθεί και να πάρει χρώμα η ζύμα στα άκρα
- Ανέβασε την πίτσα στη μεσαία θέση και άναψε το γκριλ να λιώσει καλά το τυρί και να λιώσει.
- Άφησε την πίτσα να κρυώσει 5 λεπτά και ψέκασε με το βαλσάμικο ξίδι
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ