Παραδοσιακό μοσχάρι στην κατσαρόλα

5
Mερίδες

Μια πολύ καυτερή συνταγή για όσους λατρεύουν τα πικάντικα φαγητά, αλλά δεν θέλουν να επιβαρύνουν τον οργανισμό τους με extra θερμίδες.

Συστατικά

  • 1 κιλό ντομάτες κομμένες σε κυβάκια
  • 300 γρ πράσινες τσίλι πιπεριές
  • 2 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
  • 2 κ.γ κύμινο
  • 1 κ.γ ρίγανη
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 750 γρ μοσχαρίσιο κρέας σε μερίδες
  • 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 ½ φλιτζάνι σέλερι ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
  • 2 κονσέρβες μαύρα φασόλια στραγγισμένα
  • Cheddar με χαμηλά λιπαρά

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε μια κατσαρόλα ανακάτεψε τις ντομάτες, τον ζωμό λαχανικών, το chili, το κύμινο, τη ρίγανη και το σκόρδο.
  • Ανακάτεψε στο μείγμα αυτο των μπαχαρικών το κρέας, το κρεμμύδι, το σέλερι και την πιπεριά.
  • Σκέπασε και ψήσε σε χαμηλή φωτιά για 8 με 10 ώρες.
  • Πρόσθεσε τα φασόλια, σκέπασε και άφησε το φαγητό για άλλα 15 λεπτά.
  • Μοίρασε στα πιάτα και σέρβιρε με cheddar

Tip

Μπορείς να προσθέσεις έξτρα γεύση με λίγη κρέμα γάλακτος και φυλλαράκια μαϊντανού

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164