Top Chef: Ολοκληρώνονται τα γυρίσματα για το ριάλιτι του ΣΚΑΙ

Τα τελευταία γυρίσματα πραγματοποιούν αυτές τις ημέρες, οι κριτές και οι συμμετέχοντες του Top Chef. Το ριάλιτι μαγειρικής, φέτος επέστρεψε στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης.

Περισσότερα αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή, Τι λες τώρα ο οποίος γνώριζε όλες τις λεπτομέρειες για το φινάλε των γυρισμάτων του Top Chef

«Ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα τα γυρίσματα  για το Top Chef. Δεν ξέρω όμως πόσο μπροστά είναι η παραγωγή σε επεισόδια και πόσο καιρό ακόμη θα είναι στους δέκτες μας, αυτή την εβδομάδα όμως ολοκληρώνονται τα γυρίσματα. Σίγουρα ολοκληρώνεται νωρίτερα το ριάλιτι, δεν γνωρίζουμε ωστόσο πόσα έτοιμα επεισόδια υπάρχουν και αν θα είναι πιο μικρά ίσως προκειμένου να προβληθούν το επόμενο διάστημα», ανέφερε.

Τηλεοπτικές αλλαγές και στην Prime Time του ANT1 καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη η Ζέτα Μακρυπούλια ετοιμάζεται για το Celebrity Rouk Zouk το οποίο από τον επόμενο μήνα θα δούμε στους δέκτες μας.

Δες στο παρακάτω βίντεο ολόκληρο το ρεπορτάζ…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164