Τρυφερά κομμάτια μοσχαρίσας μπριζόλας σε μια νόστιμη σαλτσούλα που δένει σφραγισμένη σε αλουμινόχαρτο στο φούρνο.
Θερμίδες 217
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 γρ. μοσχαρίσια μπριζόλα χωρίς κόκκαλο κομμένη σε μερίδες
- Αλάτι και πιπέρι
- Για τη σος: Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 2 φλιτζάνια νερό
- 2 φλιτζάνια ρύζι μπασμάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 175oC
- Αλατοπιπέρωσε το κρέας σου και πάναρέ τα μέσα σε αλεύρι. Τίναξε το παραπανήσιο αλεύρι
- Ζέστανε το ελαιόλαδο σε ένα τηγανάκι και σόταρε το κρέας να πάρει χρώμα
- Μετάφερε σε μεγάλο ταψάκι και ράντισε με το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πράσινη πιπεριά και τέλος την πιπεριά
- Πρόσθεσε και το νερό και σκέπασε με αλουμινόχαρτο
- Ψήσε στο φούρνο για 1 1/2 ώρα
- Στο μεταξύ ετοίμασε το το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
- Σέρβιρε το πιάτο σου ζεστό
Tip
Μην βάζεις ποτέ το έτοιμο φαγητό πίσω στο ξύλο κοπής! Κάνε κλικ εδώ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ