Γρήγορο σνακ όλο ενέργεια και χωρίς πολλές θερμίδες… “πότισε” τα φρυγανισμένα ψωμάκια σου με γλυκό σιρόπι σφένδαμου και σέρβιρε ζεστά με το μαλακό γαλλικό τυράκι!
175 Θερμίδες το ένα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- ½ φλιτζάνι σιρόπι σφένδαμου (maple syrup)
- 3 κ.σ. μαργαρίνη
- Αλάτι
- 8 λεπτές φέτες μαύρο ψωμί
- Λίγο ελαιόλαδο
- 100 γρ. καμαμπέρ ή μπρι κομμένο σε οκτώ κομμάτια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ετοίμασε τα καναπεδάκια σε δύο δόσεις: Ζέστανε ένα μεγάλο αντικολλητικό και αφού κάψει βάλε το ¼ του φλιτζανιού maple syrup με 1 ½ κ.σ. μαργαρίνη και μια πρέζα αλάτι. Πρόσθεσε τέσσερις φέτες ψωμί και γύρισε και από τις δύο πλευρές να καλυφθούν από το μείγμα. Άφησε το σκεύος στη φωτιά, συνεχίζοντας το ψήσιμο και γυρίζοντας τις φέτες αρκετές φορές να πιει το ψωμί το σιρόπι και να φρυγανιστεί ελαφρά
- Μετάφερε το ψωμί σε πιάτο με λίγο ελαιόλαδο και ακούμπησε από πάνω ένα κομμάτι από το μαλακό τυρί της επιλογής σου
- Επανάλαβε με τα υπόλοιπα ψωμάκια και σέρβιρε αμέσως, ώστε να είναι ζεστά
Tip
Δοκίμασε να κάνεις το ίδιο και με σιρόπι από γλυκό κουταλιού της αρεσκείας σου...
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ