Δεν είναι εντυπωσιακά αυτά τα μικρά φρουτάκια του δάσους; Βαμμένα στο χρώμα του πάθους και με υπέροχη γεύση, μας εμπνέουν για μια κρέμα ανάλαφρη και γευστική. Ένα επιδόρπιο με όσο γίνεται λιγότερα λιπαρά, αλλά εξαιρετική γεύση.
Θερμίδες 220
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 150γρ. Σμέουρα (raspberry)
- 4 κ.σ. ζάχαρη
- 2 κ.σ. χυμό λεμόνι
- 500 ml φυτική σαντιγί
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βάλε τα φρούτα (κράτησε μερικά για γαρνίρισμα) μαζί με τη ζάχαρη σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και λιώσε να πάρεις μια ομοιόμορφη πούλπα. Πέρασε το μείγμα από σήτα να διαχωρίσεις τα σποράκια
- Χτύπησε τη φυτική σαντιγί να γίνει σφιχτή κρέμα και ενσωμάτωσε με την πούλπα απαλά να κρατήσει η κρέμα τον όγκο της
- Μοίρασε σε τέσσερα γυάλινα ποτήρια και άφησε στο ψυγείο για 30′ λεπτά με μία ώρα
- Σέρβιρε απ’ ευθείας από το ψυγείο με μερικά φρουτάκια
Tip
Φρόντισε η πούλπα σου να είναι αρκετά σφιτχή και να μην έχει πολύ χυμό για να μην αραιώσει πολύ η κρέμα σου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ