To αβοκάντο με την κρεμώδη του υφή θα δώσει υπέροχη γεύση στο παγωτό, ενώ ο συνδυασμός με lime και τεκίλα θα σε συναρπάσει. Ένα παγωτό τόσο ελαφρύ, όσο και γευστικό.
224 θερμίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3 μεγάλα ώριμα αβοκάντο λιωμένα σε πουρέ
- 1 ½ φλιτζάνι νερό
- ½ φλιτζάνι ζάχαρη
- 4 κ.σ. στέβια
- Το χυμό από 1 Lime
- 2 σφηνάκια τεκίλα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Πρόσθεσε στον πουρέ αβοκάντο το νερό, τη ζάχαρη και τη στέβια, το χυμό lime και την τεκίλα. Χτύπησε σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
- Μοίρασε το μείγμα σε δοχεία για παγωτό ξυλάκι ή πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης και βύθισε ένα ξυλάκι στο κέντρο. Άφησε στο ψυγείο να παγώσουν καλά.
- Αν έχεις παγωτομηχανή, δοκίμασε να βάλεις πρώτα στη μηχανή και αφού πήξει καλά να γυρίσεις το μείγμα στα κυπελλάκια.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ