Συνδύασε τα ζυμαρικά με τα λαχανικά στη νηστεία σου για να σε κρατήσουν χορτάτη και γεμάτη ενέργεια! Αγόρασε τα υλικά σου εδώ
Θερμίδες: 262/μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για τη σαλάτα
- 1 1/2 φλιτζάνια κριθαράκι
- 4 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών
- 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια πλυμμένα και στραγγισμένα
- 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
- 1 κόκκινη πιπεριά σε κύβους
- 1/2 αγγούρι καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους
- 1, 5 φλιτζάνι ντοματίνια
- 1, 5 φλιτζάνι ελιές χωρίς κουκούτσι, κομμένες στη μέση
- 1 κονσέρβα καρδιές αγκινάρας, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
- 1/2 φλιτζάνι ψημένα κουκουνάρια
- 1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
- 2 φλιτζάνια σπανάκι ψιλοκομμένο
- Για το dressing
- 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
- 2 κουταλιές της σούπας ξίδι
- 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα Ντιζόν
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκα φύλλα ρίγανης
- αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, χρησιμοποιώντας το ζωμό λαχανικών αντί για νερό.
- Στράγγιξε το και ξεπλυνέ το με κρύο νερό.
- Τοποθέτησε το σε ένα μεγάλο μπολ και άφησε το να κρυώσει, ανακατεύοντας πού και πού για να μην λασπώσει.
- Μέχρι το κριθαράκι να κρυώσει, ετοίμασε το dressing.
- Χτύπησε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μικρό μπολ και άφησέ το στην άκρη.
- Μόλις το κριθαράκι κρυώσει, πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας και ανακάτεψε καλά.
- Ρίξε από πάνω τo dressing και ανακάτεψε καλά.
- Σέρβιρε σε θερμοκρασία δωματίου ή σαν κρύα σαλάτα.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ