Μια άκρως ανοιξιάτικη συνταγή με φράουλες και τυρί gorgonzola τα οποία συνοδεύει εκπληκτικά η σος από παπαρουνόσπορο.
θερμίδες: 198
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
Για την σάλτσα:
- 1 κουταλιά της σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί
- 1 κουταλιά της σούπας λευκό ξίδι
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού κρεμμυδάκια τριμμένα
- 1 1/2 κουταλιά της σούπας μέλι
- 1/2 κουταλιά της σούπας παπαρουνόσπορος
Για τη σαλάτα:
- 142 γραμμ βιολογικά φρέσκα ανάμεικτα λαχανικά για σαλάτα
- 1/4 φλιτζάνι τεμαχισμένα αμύγδαλα
- 2 φλιτζάνια κομμένες φράουλες
- 1/4 φλιτζανιού τυρί γκοργκοντζόλα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίξε όλα τα υλικά της σάλτσας σε ένα μικρό βάζο και ανακίνησε καλά.
- Πρόσθεσε τα συστατικά για τη σαλάτα σε ένα μεγάλο μπολ και ανακάτεψε τα με τη σάλτσα.
- Μοίρασε τη σαλάτα σε 4 πιάτα.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ