Gigi Hadid: Ο Zayn Malik κατηγορείται και επίσημα για βιαιοπραγία – Απίστευτες βρισιές στην πεθερά του

Πρώτο θέμα σε όλα τα διεθνή media αποτελεί ο επεισοδιακός χωρισμός της Gigi Hadid από τον Zayn Malik, μόλις έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης τους, Khai Malik. 

Μάλιστα, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο διάσημος τραγουδιστής κατηγορείται ότι χτύπησε τη μητέρα του μοντέλου, Yolanda Hadid. Σύμφωνα με το TMZ, μπορεί ο Zayn Malik να θεωρεί την υπόθεση «ιδιωτική», ωστόσο φαίνεται πως μόνο ιδιωτική δεν είναι καθώς ήδη του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για λεκτική βία και βιαιοπραγία κατά της μητέρας της.

Ο Zayn έχει 4 κατηγορίες, ωστόσο δηλώνει αθώος σε όλες.

Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα που εξασφάλισε το TMZ, ο Zayn Malik βρισκόταν στο σπίτι που έχει με τη σύντροφό του στις 29 Σεπτεμβρίου, όταν ξεκίνησε ένας επικός καβγάς. Ο καλλιτέχνης φέρεται πως έβρισε χυδαία την Yolanda Hadid και της είπε «μείνε μακριά από τη γα@@@@νη κόρη μου» και άλλα πολλά που δεν γράφονται. Μάλιστα, φέρεται πως έσπρωξε την πεθερά του πάνω στην ντουλάπα, με συνέπεια να χτυπήσει σοβαρά, κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά. 

Στη συνέχεια, φέρεται πως τηλεφώνησε στην Gigi Hadid και άρχισε να της φωνάζει «Βγάλε… και υποστήριξε τον σύντροφό σου, ενάντια στη μητέρα σου». 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164