Μια πίτα με λαχανικά και μανιτάρια που δένουν απίστευτα με το κύμινο και το λευκό κρασί.
Θερμίδες: 200
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κόκκινες πιπεριές χοντροκομμένες
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 1-2 καυτερές πιπεριές κομμένες με τους σπόρους
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
- 1 1/2 κουταλάκια του γλυκού αλεσμένο κύμινο
- 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
- 3/4 φλιτζάνι γλυκό λευκό κρασί
- 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια πλυμμένα και στραγγισμένα
- 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο φρέσκο σπανάκι
- 12 τορτίγιες ολικής αλέσεως
- 1/2 φλιτζάνι τυρί τριμμένο χαμηλό σε λιπαρά ή φέτα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σόταρε τα 5 πρώτα υλικά σε ζεστό λάδι σε ένα τηγάνι σε μέτρια -υψηλή φωτιά για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν.
- Πρόσθεσε το κύμινο και τη ρίγανη και σόταρε για ακόμα 2 λεπτά.
- Πρόσθεσε και το κρασί και μαγείρεψε σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά, μέχρι το υγρό να φτάσει στο μισό.
- Πρόσθεσε τα φασόλια και μαγείρεψε μέχρι να βράσουν καλά.
- Πρόσθεσε και το σπανάκι και μαγείρεψε για ακόμα 2 λεπτά.
- Σέρβιρε μέσα στις τορτίγιες και πρόσθεσε τυρί αν θες.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ