Μαίρη Συνατσάκη κατά Τάσου Ξιαρχό: «Δεν μπορώ να πω ότι πέφτω από τα σύννεφα»

Ο Τάσος Ξιαρχό χλεύασε μια άγνωστη κοπέλα με παραπάνω κιλά για τον τρόπο που ντύνεται μέσα από τα προσωπικά του social media, με συνέπεια να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία πριν δύο περίπου μήνες είχε εναντιωθεί προς τον χορογράφο εξαιτίας ενός παράνομου κορονοπάρτι, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το συγκεκριμένο συμβάν.

«Καταλαβαίνω γιατί μου έχετε στείλει τόσοι πολλοί μηνύματα για να πω κάτι για το βίντεο του Τάσου αλλά ειλικρινά τι να πω; Τα αυτονόητα; Ότι προφανώς θα φοράμε ό,τι θέλουμε, όπως θέλουμε και το σώμα μας θα είναι όπως γουστάρουμε χωρίς να δίνουμε λογαριασμό;

Λυπάμαι πολύ για αυτό το σκηνικό αλλά δεν μπορώ (δυστυχώς) να πω ότι πέφτω από τα σύννεφα και ότι δεν πίστευα ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε κάτι τόσο βαρύ.

Διαφώνησα δημόσια με τον Τάσο τον Σεπτέμβρη εξαιτίας ενός παράνομου κορονοπάρτι στο οποίο συμμετείχε και προωθούσε από το προφίλ του. Δεν ήθελα να γίνει «προσωπική κόντρα» αλλά φυσικά έτσι έγινε. Μου έδωσε όμως την αφορμή να του στείλω κάποια πράγματα που ήθελα να του πω.

Αφού όμως την έκανε προσωπική και δημόσια την κόντρα τότε, θα σας αφήσω την κατακλείδα του μηνύματος που του έστειλα ιδιωτικά. (Φυσικά μόνο το δικό μου κομμάτι της επικοινωνίας και όχι το δικό του γιατί αυτό θα ήταν παράνομο, κάπως σαν να ανέβαζα σε στόρι το πρόσωπο κάποιου ανθρώπου, χωρίς την έγκρισή του.) Όχι δεν είμαι τόσο αυθόρμητη…».

Τα μηνύματα που έστειλε η Μαίρη Συνατσάκη στον Τάσο Ξιαρχό τον περασμένο Σεπτέμβρη

Προβληματισμένη η Μαίρη Συνατσάκη…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164