Ιωάννα Μαλέσκου για Τάσο Ξιαρχό: «Αισθάνθηκα ντροπή»

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση του Τάσου Ξιάρχου, ο οποίος χλευάζει μία κοπέλα με παραπάνω κιλά για την ενδυματολογική επιλογή της.

Πολλοί αναγνωρίσιμοι Έλληνες θέλησαν να τοποθετηθούν δημόσια και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της, «Love It».

«Εκείνη τη στιγμή αισθάνεσαι ντροπιασμένος, εκτεθειμένος, καθώς έχεις πάει να απολαύσεις τη βόλτα σου με την παρέα σου δεν ενοχλείς κανένα και βλέπουμε αυτή την εικόνα της κοπέλας αυτής, η οποία ήταν εκεί αμέριμνη και μπήκε στο κάδρο μίας ιστορίας και στο χλευασμό ενός ανθρώπου, ο οποίος φαίνεται πως όχι μόνο το διασκεδάζει, αλλά αισθάνεται ανωτερότητα και να επιμένει με αυτό τον τρόπο κοροϊδεύοντας μία κοπέλα που δεν ξέρει καν», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Αισθάνθηκα ντροπή παρακολουθώντας το βίντεο, αισθάνθηκα ένα μούδιασμα, ανατρίχιασα σκεπτόμενη ότι θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της. Εμένα πάντως οι γονείς μου δεν μου είπαν ποτέ αν θα βάζουμε οριζόντιες ή κάθετες ρίγες. Μου είχαν ξεκαθαρίσει πώς θα πρέπει να σέβομαι τους γύρω μου και να σκέφτομαι πριν μιλήσω ή μοιραστώ κάτι», ανέφερε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164