Κοτόπουλο με μοτσαρέλα και πέστο που γίνεται στη στιγμή και η γεύση του σε απογειώνει!
Θερμίδες: 150
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα
- 4 κουταλάκια του γλυκού πέστο βασιλικού
- 4 κουταλιές της σούπας μοτσαρέλα τριμμένη
- 3-4 ντομάτες κομμένες σε λεπτές φέτες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα προθερμασμένο φούρνο στους 200°C ψήσε το κοτόπουλο για λίγα λεπτά.
- Βγάλτο από το φούρνο και άπλωσε 1 κουταλάκι του γλυκού πέστο βασιλικού σε κάθε στήθος κοτόπουλου .
- Ψήσε (ακάλυπτο) για περίπου 15 λεπτά ακόμα.
- Αφαίρεσε πάλι το κοτόπουλο από το φούρνο και πρόσθεσε τις φέτες ντομάρας και 1 κουταλιά τυρί μοτσαρέλα σε κάθε στήθος.
- Ψήσε για ακόμα 5-7 λεπτά (μέχρι να λιώσει το τυρί).
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ