Ένα γρήγορο και εύκολο πιάτο που θα σε χορτάσει χωρίς να σε γεμίσει με περιττές θερμίδες.
Θερμίδες: 292
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 πακέτο ζυμαρικά κατά προτίμηση λινγκουίνι
- 3 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα χωρίς λιπαρά
- 1 1/2 κουταλιές της σούπας τυρί μασκαρπόνε (τυρί σε κρέμα)
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού τριμμένη φλούδα λεμονιού
- 2 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο χυμό λεμονιού
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/8 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 1/8 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
- 4 φλιτζάνια φύλλα σπανάκι
- 450 γραμμάρια ντοματίνια
- 1/4 φλιτζάνι φρέσκο βασιλικό κομμένο
- 2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Μαγείρεψε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, παραλείποντας το αλάτι.
- Πρόσθεσε το τυρί κρέμα και το τυρί μασκαρπόνε σε ένα μπολ, ανακατεύοντας με ένα σύρμα μέχρι να γίνει λείο.
- Πρόσθεσε τη φλούδα λεμονιού και τα επόμενα 4 συστατικά (μαζί με το μοσχοκάρυδο).
- Ζέστανε την κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ρίξε μέσα τα ζυμαρικά με το μείγμα τυριού και ζέστανε για 1 λεπτό, ανακατεύοντας συνεχώς.
- Μαγείρεψε το σπανάκι και τις ντομάτες για 2 λεπτά ή μέχρι να μαραθεί το σπανάκι, ανακατεύοντας συχνά.
- Αφαίρεσε το τηγάνι από τη φωτιά και ανακάτεψε με το βασιλικό.
- Πρόσθεσε την παρμεζάνα αν θες από πάνω.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ