Μία μακαρονάδα με άρωμα Ιταλίας και γεύση άκρως εθιστική. Θα την λατρέψεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 συσκευασία κλασικά μακαρόνια
- 1/4 του φλιτζανιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 2 κουτ. της σούπας ξύδι βαλσάμικο
- 2 φλιτζάνια ντομάτες
- 1 συσκευασία ζωμό κοτόπουλου
- 2 κουτ. της σούπας βασιλικός
- αλάτι και πιπέρι
- 1/4 του φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, σε μία κατσαρόλα με ελαφρά αλατισμένο νερό, βράζεις τα μακαρόνια σου.
- Σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρεις το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτεις τις ντομάτες, το ζωμό κοτόπουλου, το βαλσάμικο.
- Χαμηλώνεις σε μέτρια ένταση και βράζεις για 10 λεπτά.
- Προσθέτεις τα πιπέρια και το βασιλικό σου, ενώνεις με τα μακαρόνια, τρίβεις την παρμεζάνα και μοιράζεις σε πιάτα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ