Η αγαπημένη συνταγή μπισκότων που λατρεύει όλη η οικογένεια και δεν μπορεί κανείς να τους αντισταθεί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 6 κουταλιές βούτυρο μαλακό
- 2/3 φλυτζάνι συν 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 1/4 φλιτζανιού μελάσα
- 1 μεγάλο αυγό
- 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 κουταλάκια του γλυκού μαγειρική σόδα
- 1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ σε σκόνη
- 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
- Σπρέι μαγειρικής
Τρόπος Μαγειρέματος
- Χτύπησε το βούτυρο με ένα μίξερ σε ένα μεγάλο μπολ σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει. Σταδιακά πρόσθεσε 2/3 φλιτζάνι ζάχαρη, χτυπώντας σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ανακατευτεί καλά.
- Πρόσθεσε τη μελάσα και το αυγό και χτύπησε καλά.
- Ανακάτεψε το αλεύρι και τα επόμενα 4 συστατικά μαζί με το μοσχοκάρυδο με ένα σύρμα. Σταδιακά πρόσθεσε το μείγμα αλευριού στο μείγμα βουτύρου, ανακατεύοντας μέχρι να αναμειχθούν καλά.
- Χώρισε τη ζύμη στη μέση.
- Τύλιξε και τα δύο μέρη με μια μεμβράνη και άφησέ τα να παγώσουν για 30 λεπτά.
- Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Πλάσε τη ζύμη σε 26 μπάλες και πρόσθεσε τους, τις υπόλοιπες 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη.
- Βάλτες πάνω σε ένα αντικολλητικό χαρτί που έχεις ψεκάσει με σπρέι μαγειρικής και ψήσε για 12 λεπτά στους 180.
- Αφαίρεσε από τον φούρνο και άφησε τα να κρυώσουν.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ