Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτή την πίτσα με την αγαπημένη μας σάλτσα alfredo; Ο συνδυασμός με κοτόπουλο και σπανάκι θα σε απογειώσει.
Θερμίδες: 316/κομμάτι
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι τεμαχισμένο μαγειρεμένο στήθος γαλοπούλας/κοτόπουλου
- 1 φλιτζάνι κομμένο σπανάκι καθαρισμένο και πλυμένο
- 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
- 1 σκελίδα σκόρδο κομμένη στη μέση
- 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα με λεπτή κρούστα
- 1/2 φλιτζάνι σάλτσα Alfredo light
- 3/4 φλιτζανιού τριμμένο τυρί γκούντα/κίτρινο τυρί αρεσκείας σου
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 200°C .
- Ανακάτεψε τα 5 πρώτα υλικά πολύ καλά.
- Τρίψε το σκόρδο πάνω από την κρούστα.
- Άπλωσε τη σάλτσα Alfredo ομοιόμορφα πάνω στην κρούστα και από πάνω συμπλήρωσε με το μείγμα της γαλοπούλας.
- Πασπάλισε με τυρί και κόκκινο πιπέρι και ψήσε στους 200° C για 12 λεπτά ή μέχρι να δεις ότι η κρούστα είναι τραγανή.
- Κόψε σε 6 κομμάτια και σέρβιρε.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ