Pizza με πεπερόνι και μανιτάρια

40 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες

Για όσους αγαπούν τις καυτερές γεύσεις. Πίτσα με πεπερόνι και πολλά άλλα αγαπημένα υλικά.
Θερμίδες: 300

Συστατικά

  • 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
  • Σπρέι μαγειρικής
  • 110 γραμμάρια πεπερόνι
  • 1 φλιτζάνι κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1 πακέτο ​​μανιτάρια τεμαχισμένα
  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη κόκκινη ή πράσινη πιπεριά
  • 1 κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο κίτρινο
  • 1/2 φλιτζάνι σάλτσα μαρινάρα χωρίς αλάτι
  • 1/2 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα χωρίς λιπαρά τριμμένη
  • 1/4 φλιτζανιού τυρί παρμεζάνα χωρίς λιπαρά τριμμένη

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
  • Ψέκασε τη ζύμη με σπρέι μαγειρικής και βάλε την σε ένα μπολ να σταθεί για 15 λεπτά.
  • Ψήσε το πεπερόνι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια-υψηλή φωτιά που έχεις ψεκάσει με σπρέι μαγειρικής.
  • Μαγείρεψε για 3 λεπτά, ανακατεύοντας και πρόσθεσε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια και σόταρε για 4 λεπτά.
  • Πρόσθεσε και την πιπεριά και σόταρε για 2 λεπτά.
  • Ψέκασε ένα ταψί με καλαμποκάλευρο.
  • Άνοιξε τη ζύμη πάνω σε ένα φύλλο ψησίματος που έχεις απλώσει σε ένα στρογγυλό ταψί.
  • Άπλωσε τη σάλτσα ομοιόμορφα πάνω από τη ζύμη, αφήνοντας κενό προς τις άκρες.
  • Πρόσθεσε το πεπερόνι και τα τυριά από πάνω και ψήσε στους 200 βαθμούς για 17 λεπτά ή μέχρι να κρούστα να γίνει τραγανή.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164