Dip σοκολάτας

15 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
1
Mερίδες

Το απαραίτητο συνοδευτικό με τα αφροδισιακά φρούτα που θα έχεις φροντίσει να ταΐσεις τον αγαπημένο σου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Συστατικά

  • 1¼ φλιτζάνια ημίγλυκη σοκολάτα σε κομμάτια
  • ½ φλιτζάνι άπαχο γάλα εβαπορέ
  • 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Λιώσε τη σοκολάτα με το γάλα εβαπορέ και το λάδι καρύδας, σε ένα μικρό κατσαρολάκι.
  • Όταν το μείγμα λιώσει, ανακάτεψε με το υπόλοιπο ¼ φλιτζάνι κομματάκια σοκολάτας μέχρι να λιώσει καλά.
  • Σέρβιρε αμέσως ή άφησέ το να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, μαζί με φρούτα.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164