Ζέτα Δούκα: Το μήνυμα υποστήριξης στη Μαίρη Συνατσάκη μετά την αντιπαράθεση με τον Τσουρό

Στο πλευρό της Μαίρης Συνατσάκη η Ζέτα Δούκα η οποία με μια ανάρτηση στο instagram θέλησε να υποστηρίξει την παρουσιάστρια μετά τα σχόλια του δημοσιογράφου Κώστα Τσουρού κατά της Μαίρης Συνατσάκη.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης όταν η Μαίρη Συνατσάκη περιέγραψε μέσω instagram ένα περιστατικό που συνέβη στη μέση του δρόμου, όταν ένας άγνωστος άνδρας ξεκίνησε να βιντεοσκοπεί μια περαστική γυναίκα.

«Σταμάτησα τον κύριο και του λέω: “Συγγνώμη, θέλετε να σταματήσετε να βγάζετε βίντεο κόσμο που δεν είναι ενήμερος γι΄αυτό; Θέλετε να μου δείξετε την κάμερά σας και το άλμπουμ των φωτογραφιών;” “Ούτε καν, είσαι τρελή;” μου λέει» αποκάλυψε η Μαίρη Συνατσάκη κατά τη διάρκεια που περιέγραφε το περιαστικό.

Δες το σχετικό βίντεο:

Το πρωί της Πέμπτης ο Κώστας Τσουρός εξέφρασε τη δική του άποψη: «Προφανώς ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να μην θέλει να είναι στο κινητό ενός άλλου ανθρώπου. Ο ίδιος μπορεί να αντιδράσει. Η Μαίρη Συνατσάκη γιατί αντέδρασε; Είναι αστυνομία κινητών τηλεφώνων;»

Δες απόσπασμα με τις δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Τσουρός στο Mega Καλημέρα:

Η φράση του δημοσιογράφου για την… αστυνομία κινητών τηλεφώνων έκανε τη Μαίρη Συνατσάκη να του απαντήσει μέσα από μια σειρά από βίντεο στα stories της στο instagram.

Η Ζέτα Δούκα παρακολουθώντας το θέμα από την αρχή, θέλησε να στηρίζει ανοιχτά τη Μαίρη Συνατσάκη γράφοντας στο instagram: “Μπράβο Μαίρη”

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164