Μπακαλιάρος πανέ

35 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
4
Mερίδες

Μια απλή και γρήγορη συνταγή για να φτιάξεις τον μπακαλιάρο σου και να απολαύσεις την 25η Μαρτίου χωρίς τον φόβο των θερμίδων!
Θερμίδες: 223

Συστατικά

  • 1 1/2 κιλά φιλέτο μπακαλιάρος
  • Σπρέι μαγειρικής
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ​​χυμό λάιμ
  • 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα light
  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
  • 1/2 φλιτζάνι φρέσκια ​​φρυγανιά
  • 1 1/2 κουταλιές της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​μαϊντανό

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ψέκασε ένα ταψί με σπρέι μαγειρικής και βάλε το μπακαλιάρο.
  • Ανακάτεψε τον χυμό λάιμ, τη μαγιονέζα, το κρεμμύδι σε σκόνη και το πιπέρι σε ένα μικρό μπολ και ρίξε το πάνω από τα ψάρια.
  • Πασπάλισε με φρυγανιά και άπλωσε με το βούτυρο.
  • Ψήσε στους 150 ° για 20 λεπτά και όταν είναι για σερβίρισμα, πασπάλισε με μαϊντανό.

Tip


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164