Μια απλή και γρήγορη συνταγή για να φτιάξεις τον μπακαλιάρο σου και να απολαύσεις την 25η Μαρτίου χωρίς τον φόβο των θερμίδων!
Θερμίδες: 223
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 1/2 κιλά φιλέτο μπακαλιάρος
- Σπρέι μαγειρικής
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λάιμ
- 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα light
- 1/8 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη
- 1/8 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
- 1/2 φλιτζάνι φρέσκια φρυγανιά
- 1 1/2 κουταλιές της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ψέκασε ένα ταψί με σπρέι μαγειρικής και βάλε το μπακαλιάρο.
- Ανακάτεψε τον χυμό λάιμ, τη μαγιονέζα, το κρεμμύδι σε σκόνη και το πιπέρι σε ένα μικρό μπολ και ρίξε το πάνω από τα ψάρια.
- Πασπάλισε με φρυγανιά και άπλωσε με το βούτυρο.
- Ψήσε στους 150 ° για 20 λεπτά και όταν είναι για σερβίρισμα, πασπάλισε με μαϊντανό.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ