Μπακαλιάρος πανέ με αμύγδαλα και μαγιονέζα που παίρνει απίστευτη γεύση και άρωμα από το θυμάρι.
Θερμίδες: 258
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 πολύσπορα ψωμάκι κομμένο σε κομμάτια
- 1/4 φλιτζάνι αμύγδαλα σε φέτες
- 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο θυμάρι
- 4 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι χοντρό
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 4 φιλέτα μπακαλιάρο
- 2 κουταλάκια του γλυκού μαγιονέζα light
Τρόπος Μαγειρέματος
- Χτύπησε το ψωμάκι με τα αμύγδαλα και το θυμάρι σε ένα μπλέντερ μέχρι να γίνουν σαν χοντρά ψίχουλα.
- Ζέστανε το λάδι σε ένα τηγάνι σε σε μέτρια φωτιά και πρόσθεσε το μείγμα και ανακάτεψε με λάδι, αλάτι και πιπέρι.
- Μαγείρεψε για 3 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
- Ενώ η φρυγανιά ψήνεται, άπλωσε 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγιονέζα πάνω από κάθε φιλέτο.
- Όταν είναι έτοιμη η φρυγανιά, πάναρε τα φιλέτα από πάνω προσεκτικά και απαλά.
- Ψήσε στους 200 βαθμούς για 8 λεπτά.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ