Για να απολαύσεις χωρίς ενοχές την αγαπημένη σκορδαλιά και να μην πάθεις πανικό με τις θερμίδες, δοκίμασε αυτή τη light συνταγή!
Θερμίδες: 124
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι (περίπου 3 κεφάλια σκόρδου) σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 4 φλιτζάνια λάδι καλαμποκιού
- χυμό ενός λεμονιού (περίπου ¼ φλιτζάνι)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μούλτι χτύπησε τις σκελίδες σκόρδο και το αλάτι μέχρι να γίνει πουρέ.
- Πρόσθεσε το ½ λάδι και μετά ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού και συνέχισε το χτύπημα.
- Μια πρόσθετε ½ φλιτζάνι λάδι και μία ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού μέχρι να τα προσθέσεις όλα.
- Το μυστικό σε αυτό είναι να γίνει η σκορδαλιά κρεμώδης και πηχτή.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ