MTV Europe Music Awards: Τα hairstyles που έκαναν θραύση στο Instagram

Το κόκκινο χαλί στρώθηκε και πάλι, αυτή τη φορά στη Βουδαπέστη για τις ανάγκες των MTV Europe Music Awards. Μερικές από τις πιο γνωστές και γνωστούς celebrities της Μεγάλης Βρετανίας και της Ευρώπης έδωσαν το παρόν με beauty looks που συζητήθηκαν. Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Rapper Saweetie που μάζεψε τα φλογερά, κόκκινα μαλλιά της σε ένα απίθανο σινιόν που συνδύασε υπέροχα με το dramatic winged liner.  

Αν θα έπρεπε όμως να επιλέξω τα δύο πιο εντυπωσιακά hairstyles που έκαναν θραύση στο Instagram, χωρίς δεύτερη σκέψη ήταν η bubble ponytail της Griff και τα πολύ μακριά μαλλιά της Winnie Harlow. 

H Griff υιοθέτησε μια συγκλονιστική bubble ponytail στολισμένη με πέρλες που ξεκινούσαν από τη βάση της αλογοουράς και έφταναν μέχρι την άκρη της. Το ίδιο εφέ δημιούργησε και στο make up με μικροσκοπικές πέρλες στα ζυγωματικά που είχε τονίσει επίσης με highlighter. 

Kate Green/Getty Images/Ideal Images

H Winnie Harlow, ως σύγχρονη Ραπουνζέλ εμφανίστηκε με πολύ μακριά μαλλιά. Το μήκος έφτανε περίπου μέχρι τα γόνατα (!) ενώ η λάμψη τους ήταν απίστευτη. Πρόκειται βέβαια για extensions. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow)

H περίοδος των βραβείων έχει ξεκινήσει λοιπόν και το μόνο σίγουρο είναι πως έχουμε να δούμε πολλά ακόμη εξεζητημένα looks!

Κεντρική photo: Kate Green/Getty Images/Ideal Images

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164