Ένας ανοιξιάτικος και δημιουργικός τρόπος να μαγειρέψεις το βακαλάο. Μια συνταγή γεμάτη χρώμα και γεύση!
Θερμίδες: 252/μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 1/2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 φιλέτα βακαλάου
- 1/4 κ. γλυκού αλάτι
- 1/4 κ. γλυκού πιπέρι
- 2 κ. σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κ. γλυκού σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι κίτρινη πιπεριά κομμένη
- 1/2 κούπας ντομάτα ψιλοκομμένη
- 1 κ. σούπας ξίδι
- 1/2 κ. γλυκού πάπρικα
- 1 κ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ζέστανε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε 2 1/4 κ. γλυκού λάδι.
- Πασπάλισε ομοιόμορφα το βακαλάο με αλάτι και πιπέρι.
- Πρόσθεσε στο τηγάνι τα ψάρια και ψήσε τα 3 λεπτά από τη κάθε μεριά.
- Αφαίρεσέ τα προσεκτικά.
- Πρόσθεσε το υπόλοιπο 2 1/4 κ. γλυκού λάδι στο τηγάνι.
- Ρίξε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και σόταρε για 1 λεπτό.
- Πρόσθεσε τις πιπεριές, , τη ντομάτα, το ξίδι και τη πάπρικα και σόταρε για 3 λεπτά.
- Τέλος ρίξε το μαϊντανό.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ