Οι σαλάτες είναι ένα δροσερό πιάτο που προτιμούμε τις ζεστές μέρες. Το σπανάκι είναι πηγή σιδήρου, ενώ οι φράουλες με τη βιταμίνη C βοηθούν τον οργανισμό να το αφομοιώσει καλύτερα.
Θερμίδες: 180/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κ. σούπας ξύδι
- 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
- 220γρ. σπανάκι baby
- 1 φλ. φράουλες κομμένες
- 1/2 φλ. αμύγδαλα ανάλατα
- 60γρ. κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το κρεμμύδι με το ξύδι και σιγά – σιγά ρίχνε το λάδι, ώσπου να γίνει vinegret.
- Σε ένα πιάτο τοποθέτησε το σπανάκι, τις φράουλες, τα αμύγδαλα, το κατσικίσιο τυρί και ρίξε από πάνω τη vinegret.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ