Τα πιάτα που ετοιμάζεις θες είναι νόστιμα και εύκολα ως προς την παρασκευή τους. Να μην σου παίρνουν πολύ χρόνο και να γίνονται με υλικά που έχεις στην κουζίνα σου. Αυτά τα ζυμαρικά με τη λιωμένη φέτα θα γίνουν μία από τις πιο αγαπημένες σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 γρ. παπαρδέλες
- 350 γρ. φέτα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Φύλλα φρέσκου φασκόμηλου
- Ελαιόλαδο
- Ρίγανη και ξερή μέντα
- Αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, βράζεις τις παπαρδέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό. Στραγγίζεις και κρατάς λίγο από το νεράκι (περίπου 1 φλιτζάνι).
- Σε ένα τηγανάκι ζεσταίνεις λίγο ελαιόλαδο και σοτάρεις το σκόρδο ψιλοκομμένο. Προσθέτεις τη φέτα τριμμένη πολύ καλά.
- Στη συνέχεια, συμπληρώνεις το νερό από τις παπαρδέλες μαζί με τα ζυμαρικά. Δυναμώνεις τη φωτιά να φύγουν τα πολλά υγρά και ανακατεύεις διαρκώς.
- Μετά από τη διαδικασία αυτή, προσθέτεις τη ρίγανη και τη μέντα και αλατοπιπερώνεις.
Tip
Στο τελευταίο βήμα, πρόσεξε το αλάτι γιατί έχει αλμυρό στοιχείο από τη φέτα και δεν θες να υπάρχει γευστική υπερβολή.ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ