Μας αρέσουν οι παραλλαγές που αφορούν τα μανιτάρια και γι’ αυτό τις μοιραζόμαστε μαζί σου. Αυτή η συνταγή που σου προτείνουμε χαρακτηρίζεται από τις χαμηλές θερμίδες και την υπέροχη γεύση! Τι περιμένεις;
Θερμίδες: 104/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1κ. σούπας βούτυρο
- 1/2 φλ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι πιπεριά κόκκινη – κίτρινη
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2/3 φλ. cottage cheese χωρίς λιπαρά
- 2κ. γλυκού Worcestershire sauce
- 1/3 φλ. φρυγανιά τριμμένη
- 24 μεγάλα λευκά μανιτάρια
- Σπρέι μαγειρέματος
- 1/2κ. γλυκού πάπρικα
- 3κ. σούπας παρμεζάνα τριμμένη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε τον φούρνο στους 170°C.
- Λιώσε το βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια ένταση.
- Πρόσθεσε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τη πιπεριά και σόταρε για 5 λεπτά.
- Πρόσθεσε το cottage chesse και τη Worcestershire sauce και ανακάτεψε μέχρι να λιώσουν.
- Αφαίρεσε το τηγάνι από το μάτι.
- Χώρισε ομοιόμορφα το μείγμα στα μανιτάρια.
- Ψέκασε ένα ταψί με σπρέι μαγειρέματος και τοποθέτησε τα μανιτάρια.
- Πασπάλισε τα μανιτάρια με πάπρικα.
- Ψήσε για 20 λεπτά στους 170°C.
- Αφαίρεσέ τα από το φούρνο και πασπάλισε με παρμεζάνα.
- Σέρβιρε 4 μανιτάρια σε κάθε μερίδα.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ