Για ακόμα μια φορά το αβοκάντο κλέβει τη παράσταση. Μόνο που αυτή τη φορά συνοδεύεται από μπέικον γαλοπούλας και ρόκα. Αρκετά λαχταριστό και με λίγες θερμίδες, που αξίζει να δοκιμάσεις και να απολαύσεις κάθε ώρα της ημέρας.
Θερμίδες: 288/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 450 γρ. στήθος γαλοπούλα κομμένο
- 1κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/4κ. γλυκού αλάτι
- 2κ. σούπας ξύδι
- 1κ. γλυκού μουστάρδα Dijon
- 4 φλ. σπανάκι baby
- 4 φλ. ρόκα baby
- 4 φέτες μπέικον γαλοπούλας μαγειρεμένο
- 1/2 αβοκάντο κομμένο σε φέτες
- 2 τομάτες κομμένες
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε δυνατή φωτιά, σόταρε τα κομματάκια γαλοπούλας μέχρι να ψηθούν.
- Για το dressing, ανακάτεψε το ξύδι, τη μουστάρδα, 1κ. σούπας νερό, το λάδι και το αλάτι.
- Σε 4 πιάτα χώρισε το σπανάκι, τη ρόκα, τη γαλοπούλα, το μπέικον, το αβοκάντο και την τομάτα.
- Ρίξε από πάνω το dressing και λίγο πιπέρι.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ