Σε κλίμα Χριστουγέννων θέλησε να μπει από νωρίς η Νατάσα Μποφίλιου η οποία αυτό το Σαββατοκύριακο παρέμεινε εντός σπιτιού ξεκινώντας με τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.
Η Νατάσα Μποφίλιου και ο Χρήστος Κορτσέλης είναι παντρεμένοι τα τελευταία τρία χρόνια, έπειτα από μια σχέση αρκετών ετών.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Θέλαμε να το γιορτάσουμε παρέα με τους πιο στενούς φίλους μας. Γι’ αυτό παντρευτήκαμε. Ήταν η καλύτερη βραδιά της ζωής μας», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια για τον γάμο της που έγινε το 2018 σε στενό κύκλο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Νατάσα Μποφίλιου και ο Χρήστος Κορτσέλης ζουν σε ένα… ζεστό σπίτι όπου κυριαρχεί η κλασική διακόσμηση. Η τραγουδίστρια με αφορμή τον χριστουγεννιάτικο στολισμό μοιράστηκε μέσω instagram φωτογραφίες από το σαλόνι της.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ