Φυσικά το mojito δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το θέμα. Κάνουμε μια μικρή παραλλαγή και προσθέτουμε καρπούζι για extra γεύση και δροσερό αποτέλεσμα.
Θερμίδες: 119/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 5φλ. καρπούζι χωρίς κουκούτσια, κομμένο σε κύβους
- 1φλ. ανθρακούχο νερό
- 3/4φλ. λευκό ρούμι
- 1/4φλ. ψιλοκομμένο δυόσμο
- 170γρ. χυμό λάιμ
- Φύλλα δυόσμου
- Φέτες λάιμ
Τρόπος Μαγειρέματος
- Τοποθέτησε το καρπούζι σε ένα ταψί και βάλ’ το στην κατάψυξη για 2 ώρες.
- Αφαίρεσέ το από την κατάψυξη και τοποθέτησέ το σε ένα μούλτι μαζί με το ανθρακούχο νερό, το ρούμι, το δυόσμο και το χυμό λάιμ.
- Χτύπησέ τα μέχρι να γίνουν λεία.
- Πρόσθεσε σε 8 ποτήρια λίγο πάγο και μοίρασε το μείγμα που μόλις έφτιαξες.
- Αν θες διακόσμησε τα ποτήρια με φέτες λάιμ και δυόσμο.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ