Το κριθαρότο γίνεται σαλάτα και αποκτάει δροσερή μορφή. Προσθέτουμε λαχανικά και κοτόπουλο για light και γευστικό αποτέλεσμα.
Θερμίδες: 281/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 3/4φλ. κριθαράκι
- 1/4κ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
- 3κ. σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
- 1κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- 1/2κ. γλυκού σκόρδο λιωμένο
- 1/4κ. γλυκού μέλι
- 1/8κ. γλυκού πιπέρι
- 1φλ. κομματάκια κοτόπουλου μαγειρεμένο, χωρίς πέτσα και κόκαλα
- 1/2φλ. κομματάκια αγγουριού
- 1/2φλ. τοματίνια
- 1/3φλ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1κ. σούπας άνηθο
- 1/2φλ. κατσικίσιο τυρί
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Στράγγιξέ το και άφησέ το να κρυώσει.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το σκόρδο, το μέλι και το πιπέρι.
- Ρίξε το μείγμα πάνω από το κριθαράκι, μαζί με το κοτόπουλο, το αγγούρι, τα τοματίνια, το κρεμμύδι, τον άνηθο και το τυρί.
- Σέρβιρε σε 4 πιάτα.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ