Επειδή ξέρω πόσο σου αρέσει το αβοκάντο, αποφάσισα να σου προτείνω μια συνταγή για παγωτό και με κύριο συστατικό αυτό το φρούτο.
Θερμίδες: 98/ μερίδες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 αβοκάντο
- 1φλ. Γάλα καρύδας
- 1/4φλ. σιρόπι σφένδαμου
- 1 μπανάνα
- 1/4φλ. χυμό λάιμ
- Ξύσμα από 1 λάιμ
Τρόπος Μαγειρέματος
- Καθάρισε το αβοκάντο, κόψε το σε κομμάτια και τοποθέτησέ το σε ένα μπλέντερ.
- Πρόσθεσε το γάλα καρύδας, το σιρόπι σφένδαμου, την μπανάνα, το χυμό λάιμ και το ξύσμα.
- Χτύπησέ το μέχρι να γίνει εντελώς λείο.
- Χώρισε το μείγμα σε θήκες σιλικόνης για γρανίτα.
- Τοποθέτησε τις θήκες στην κατάψυξη και άφησέ τες για 6 ώρες περίπου.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ