Δίνουμε στο αβοκάντο θαλασσινή γεύση με νόστιμο καβούρι. Προσθέτουμε λαχανικά και μυρωδικά για άρωμα και extra ευχαρίστηση.
Θερμίδες: 178/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 αβοκάντο
- 115γρ. καβούρι κατεψυγμένο – προμαγειρεμένο και κομμένο σε φέτες
- 2κ. σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 1/2κ. σούπας χυμό λάιμ
- 1κ. σούπας φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο
- 2 τοματίνια ψιλοκομμένα
- 1/2κ. γλυκού ελαιόλαδο
- 1/4κ. γλυκού αλάτι
- Πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το κρεμμύδι, το χυμό λάιμ, το κόλιαντρο, τα τοματίνια, το ελαιόλαδο, 1/8κ. γλυκού αλάτι και λίγο πιπέρι.
- Ρίξε μέσα το καβούρι και ανακάτεψε ξανά.
- Κόψε το αβοκάντο στη μέση και με ένα κουταλάκι αφαίρεσε το εσωτερικό του.
- Ρίξε το υπόλοιπο 1/8κ. γλυκού αλάτι στο αβοκάντο.
- Πρόσθεσε το εσωτερικό του μέσα στο μπολ με το μείγμα και ανακάτεψε.
- Χώρισε το μείγμα σε 2 μερίδες και γέμισε το αβοκάντο.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ