Μια εύκολη συνταγή με πλούσια γεύση και λίγες θερμίδες. Όταν το αβοκάντο συνάντησε τη σοκολάτα το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό.
Θερμίδες: 50/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 140γρ. κουβερτούρα λιωμένη
- 1 ώριμο αβοκάντο
- 2κ. σούπας μαύρη ζάχαρη
- 2κ. σούπας κακάο σε σκόνη
- 1/8κ. γλυκού αλάτι
- 1/4κ. γλυκού βανίλια
Τρόπος Μαγειρέματος
- Λιώσε το αβοκάντο στο μούλτι.
- Ανακάτεψέ το με τη λιωμένη κουβερτούρα, το κακάο, τη ζάχαρη, το αλάτι και τη βανίλια μέχρι να γίνει λείο.
- Άφησε το μείγμα για 15 λεπτά στο ψυγείο.
- Πλάσε 22 μπαλάκια και κάρφωσέ τα σε καλαμάκια.
- Μπορείς να τα διακοσμήσεις με το δικό σου τρόπο, προσθέτοντας τρούφα, καρύδα, σοκολάτα ή βουτώντας τα σε λιωμένη κουβερτούρα.
- Τοποθέτησέ τα σε μια λαδόκολλα και ξανά μέσα στο ψυγείο για 2 ώρες.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ