Ένας ιδιαίτερος τρόπος να δοκιμάσεις την ελληνική σαλάτα. Την προσθέσαμε μέσα σε μεγάλα ζυμαρικά σε σχήμα κοχυλιού και την απολαύσαμε χωρίς όρια.
Θερμίδες: 73/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1/2 φλ. λάδι με ξύδι και ψιλοκομμένο σκόρδο (βινεγκρέτ)
- 24 μεγάλα ζυμαρικά σε σχήμα κοχυλιού
- 2φλ. μαρούλι ψιλοκομμένο
- 1 + 1/4φλ. ψιλοκομμένη ντομάτα
- 1φλ. αγγούρι ψιλοκομμένο
- 2/3φλ. σαλάμι ψιλοκομμένο, με χαμηλά λιπαρά
- 2/3φλ. ελιές Καλαμών ψιλοκομμένες, χωρίς κουκούτσι
- 1/2 φλ. μαύρα φασόλια κονσέρβας
- 1/4φλ. τυρί φέτα θρυμματισμένη
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σε ένα μεγάλο μπολ πρόσθεσε όλα τα υλικά για τη σαλάτα (και τη βινεγκρέτ), εκτός από τη φέτα.
- Όταν κρυώσουν τα ζυμαρικά γέμισε και τα 24, χωρίζοντας το μείγμα αναλογικά.
- Σε κάθε πιάτο αναλογεί ένα κοχύλι.
- Πασπάλισε με φέτα.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ