Αυτή η συνατγή ταιριάζει και στους πιο απαιτητικούς meat lovers. Το λουκάνικο γαλοπούλας θα είναι ιδανικό για όσους ακολουθούν μια προσεκτική διατροφή ή δίαιτα.
Θερμίδες: 258/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Αλάτι και πιπέρι
- 4 αυγά
- 2 (60γρ. το καθένα) λουκάνικα γαλοπούλας κομμένα σε φέτες
- 4 τοματίνια κομμένα
- 2 κλωναράκια δεντρολίβανο
- 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- Χυμός από 1 λεμόνι
- 1κ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Χτύπησε τα αυγά σε ένα μπολ μαζί με το αλάτι και το πιπέρι.
- Σε ένα πυρίμαχο τηγάνι πρόσθεσε το λουκάνικο και τοποθέτησέ το στο μάτι της κουζίνας, σε μέτρια θερμοκρασία.
- Άρχισε να το ανακατεύεις μέχρι αυτό να απελευθερώσει όλα του τα μυρωδικά.
- Μετά από λίγα λεπτά αφαίρεσε το λουκάνικο από το τηγάνι και πρόσθεσε το δεντρολίβανο.
- Σόταρε το δεντρολίβανο και πρόσθεσε τα αυγά, τα τοματίνια και τα λουκάνικα.
- Σε έναν προθερμασμένο φούρνο τοποθέτησε το τηγάνι με την ομελέτα και άφησέ την μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα.
- Ενώ η ομελέτα ψήνεται, βάλε τα κρεμμυδάκια σε ένα μπολ με το χυμό λεμονιού, λίγο αλάτι και πιπέρι και το ελαιόλαδο και ανακάτεψέ τα.
- Αφαίρεσε την ομελέτα από το φούρνο, κόψε την σε δύο κομμάτια, σέρβιρέ την σε δύο πιάτα και περίχυσε το μείγμα που μόλις έφτιαξες.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ