Δροσερή και light συνταγή, με το αβοκάντο να συναντάει το λεμόνι και να δημιουργούν έναν ακαταμάχητο συνδυασμό. Τα ζυμαρικά ισορροπούν τη γεύση.
Θερμίδες: 216/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1φλ. γάλα με λίγα λιπαρά
- 2/3φλ. πουρέ αβοκάντο
- 1/4κ. γλυκού σκόνη σκόρδου
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- 2κ. γλυκού λάδι
- 220γρ. ζυμαρικά της επιλογής σου
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Βράσε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Στράγγιξέ τα όταν είναι έτοιμα.
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε το γάλα, τον πουρέ αβοκάντο, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και λάδι.
- Μετέφερε το μείγμα σε μια κατσαρόλα.
- Όταν πάρει βράση το μείγμα, πρόσθεσε τα μακαρόνια και ανακάτεψε.
- Μοίρασε το φαγητό σε 4 πιάτα, ρίξε από μια κουταλιά της σούπας παρμεζάνα και όσο ξύσμα λεμονιού επιθυμείς.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ