Μια συνηθισμένη συνταγή σε light εκδοχή. Η κρεμώδης σάλτσα που περιέχει θα κάνει ξεχωριστό αυτό το πιάτο.
Θερμίδες: 299/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 680γρ. μοσχαρίσιο κρέας βρασμένο, κομμένο σε κύβους
- 220γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
- 300γρ. έτοιμη μανιταρόσουπα
- 1 κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
- 3/4φλ. ζωμό κρέατος με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι
- 2κ. σούπας κόκκινο κρασί
- 2κ. σούπας Worcestershire sauce
- 2κ. σούπας σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1κ. γλυκού αλάτι
- 1κ. γλυκού μαύρο πιπέρι
- 340γρ. ζυμαρικά της επιλογής σου, άβραστα
- 1φλ. γιαούρτι χωρίς λιπαρά
- 2κ. σούπας φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Τρόπος Μαγειρέματος
- Τοποθέτησε ένα αντικολλητικό τηγάνι στο μάτι της κουζίνας, σε μέτρια θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε μέσα το κρέας, τα μανιτάρια, τη μανιταρόσουπα, το κρεμμύδι, το ζωμό κρέατος, το κόκκινο κρασί, τη σάλτσα Worcestershire, το σκόρδο, το αλάτι και το μαύρο πιπέρι.
- Ανακάτεψέ τα και σκέπασέ τα μέχρι να πήξει η σάλτσα.
- Βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
- Όταν πήξει ελαφρώς η σάλτσα πρόσθεσε τα ζυμαρικά στο τηγάνι μαζί με το γιαούρτι.
- Ανακάτεψε τα υλικά και σέρβιρε σε 8 πιάτα.
- Πασπάλισε με λίγο μαϊντανό.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ