Μια ιδιαίτερη πίτα χωρίς περιττές θερμίδες και λιπαρά. Για extra γεύση προσθέσαμε μανιτάρια και τυρί.
Θερμίδες: 263/ μερίδα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 220γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
- 1/2 κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
- 1κ. σούπας σκόρδο ψιλοκομμένο
- 220γρ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
- 1/2κ. γλυκού αλάτι
- 1/4κ. γλυκού μαύρο πιπέρι
- 1/4κ. γλυκού σκόνη τσίλι
- 1κ. γλυκού Worcestershire sauce
- 300γρ. έτοιμη μανιταρόσουπα
- 220γρ. σπαράγγια με κομμένες άκρες
- 3/4φλ. μοτσαρέλα τριμμένη με λίγα λιπαρά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 175°C.
- Ψέκασε ένα ταψί 33x23 εκατοστά με μαγειρικό σπρέι.
- Στρώσε τη ζύμη στο ταψί και γύρισε λίγο τις άκρες για να βγει πιο χοντρό το περίγραμμα.
- Ψήσε σκέτη τη ζύμη για 8 λεπτά.
- Τοποθέτησε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι στο μάτι της κουζίνας, σε μέτρια θερμοκρασία.
- Πρόσθεσε τον κιμά, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μανιτάρια και μαγείρεψε για 12-15 λεπτά, μέχρι να γίνει ροζ το κρέας.
- Στράγγιξε το μείγμα που έχεις στο τηγάνι για να φύγει το περιττό λίπος και επέτρσεψέ το πάλι εκεί.
- Συνέχισε να μαγειρεύεις σε χαμηλή θερμοκρασία.
- Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό, βράσε τα σπαράγγια για 4-6 λεπτά.
- Αφαίρεσέ τα από την κατσαρόλα και πρόσθεσέ τα μέσα στον κιμά μαζί με το αλάτι, το μαύρο πιπέρι, τη σκόνη τσίλι, τη Worcestershire sauce και τη μανιταρόσουπα.
- Ρίξε το μείγμα πάνω από την προψημένη ζύμη και πασπάλισε με το τυρί μοτσαρέλα.
- Τοποθέτησε μερικά σπαράγγια από πάνω, σαν πλέγμα.
- Ψήσε την πίτα για 15 λεπτά και έπειτα αφαίρεσέ τη από το φούρνο.
- Κόψε σε 6 κομμάτια και μοίρασε ένα σε κάθε πιάτο.
Tip
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ